Säsong 3 Ep 4: Gnucci och Namaste

Vem är Namaste och hur ser framtiden ut för dig? 

– Namaste är tjejen ni följer på instagram, tjejen ni drömmer om på nätterna och tjejen som gör er peppade på livet. I min framtid är jag lycklig. Det är det enda livet handlar om, att må bra och vara lycklig. Om du blir lycklig av att baka kakor, gör det. Jag blir lycklig av att göra musik, därför gör jag det.

Hur har ditt artistskap utvecklats genom att vara med i Nästa Nivå? 

– Genom Nästa Nivå har jag fått en plattform att utveckla idéer som jag gått och hållt på en längre tid, både låtmässigt och i mitt artisteri. Min största rädsla i livet är att i slutet av mitt liv ångra allt jag inte har gjort, att låta andra oviktiga saker ta över och inte göra det jag vill eller att, ännu värre, inte hinna med allt jag vill göra. Jag har i vissa perioder inte vetat var jag ska börja. Men nu vet jag. Typ.

Vad har varit den svåraste utmaningen? 

– Det svåraste har varit att veta att man har massa människor som backar och tror på en och att man därför måste steppa upp. Det har dock också varit det bästa eftersom jag har noll självdisciplin och behöver folk som sparkar mig i röven.

Vilket är ditt bästa minne från inspelningen? 

-Det bästa var när vi åkte till Parc de Buttes Chaumont (om ni har chansen, åk dit!!!!). Det såg på riktigt ut som Narnia. Gnucci hade dukat upp värsta romantiska fikan, vi låg där och snackade och hade det jävligt nice.

Gillade du klippet? Dela det med dina vänner här!

NästaNivå_Logga002_Inverterad[2]
 • Sociala medier-redaktör / webbredaktör: Lisa Sjösten
 • Koordinator: Moa Wennberg
 • Projektledare: Ida Lithell
 • Producent: Emma Fägerwall

 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Sajtchef:
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB