Säsong 3 Ep 1: Sebbe Staxx och Willow

Vem är Willow och hur ser framtiden ut för dig? 
 
Jag är en sångare som från Linköping. Jag försöker att aldrig hålla mig till samma musikstil utan hela tiden variera musiken. Jag har många framtida projekt med soblue och rappare som Kartellen, 24k och Näbil. 
 
Hur har ditt artistskap utvecklats genom att vara med i Nästa Nivå? 
Jag har nu fått andra perspektiv på exempelvis inspelningsmetoder och lyrikskrivning. Jag har fått hänga med en del av hip hop-eliten i studion och uppfattat deras sätt att producera musik på, det säger sig självt att utvecklingen är enorm vid sådana tillfällen. 
 
Vad har varit den svåraste utmaningen? 
En av de svåraste utmaningarna var nog den tidspress jag hade, och att hela tiden veta att man måste briljera, samt att få alla parter nöjda med produktionen. Allt detta bidrog delvis till stress, men även en hit producerad av stress.
 
Vilket är ditt bästa minne från inspelningen? 
 
Mitt bästa minne förutom att få jobba med så stora artister och producenter var nog när vi i slutet av dagen fick allting klart. Den känslan skulle jag med ord uttrycka som en varm känsla, fylld av glädje…För vi gjorde en hit mannen.
Gillade du klippet? Dela det med dina vänner här!
NästaNivå_Logga002_Inverterad[2]
 • Sociala medier-redaktör / webbredaktör: Lisa Sjösten
 • Koordinator: Moa Wennberg
 • Projektledare: Ida Lithell
 • Producent: Emma Fägerwall

 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Sajtchef:
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB