Säsong 3 Ep 3: Ison & Fille och Rob

Rob Bourne är en ung artist som brinner för musiken, en härlig social o rolig kille. Framtiden ser väldigt ljus för honom då han har feta saker på gång. Han är nysignad i Redline Independent.
————–
Vem är du och hur ser framtiden ut för dig? 
Tack vare Nästa Nivå har jag fått en väldigt bra inblick i hur musikbranschen fungerar. Det var ett bra sätt att lära sig hur man kan förbättra sitt låtskrivande och jag har fått uppleva något jävligt roligt som kommer vara ett minne för livet.
Vad har varit den svåraste utmaningen? 
Den svåraste utmaningen för mig var att skriva en låt på en så kort tid och att också leverera den bra för att försöka imponera på Ison & Fille.
Vilket är ditt bästa minne från inspelningen? 
Mitt bästa minne från inspelningen i Paris var när jag verkligen insåg att alla dessa engagerade personer var där för min skull. Och ett annat roligt minne som jag aldrig kommer glömma var att jag utklassade Ison & Fille och alla andra på Fifa 15, haha.

Gillade du klippet? Dela det med dina vänner här!

NästaNivå_Logga002_Inverterad[2]
 • Sociala medier-redaktör / webbredaktör: Lisa Sjösten
 • Koordinator: Moa Wennberg
 • Projektledare: Ida Lithell
 • Producent: Emma Fägerwall

 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Sajtchef:
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB